Dasi Sabuk Dasi

Pedaran pondok:

Harga Rujukan FOB (Kéngingkeun Harga Terbaru) 1 - 99 Potongan: $ 1,95
100 - 999 Potongan: $ 0,99
1000 - 2999 Potongan: $ 0,57
> = 3000 Potongan: L $ 0,48
Sampel $ 10.00 / Potongan | 1 Potongan (Min. Pesenan) 
Balanja Dukung angkutan laut
Waktos prosés Jumlah (Potongan) 1 - 10000> 10000
Est. Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun    
Kustomisasi Logo ngaropea (Jumlah Pesenan: 3000 Potongan)
Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 3000 Potongan)
Kamampuhan Suplai 90000 Potongan / potongan per Bulan
Sampel tiasa nyayogikeun
Palabuhan Shanghai ningbo

 


Detil Produk

Tanda Produk

Tinjauan Produk

Ngaran Produk Dasi Sabuk Dasi
Jumlah modél: HS004
Bahan-bahanna PP
Warna kaputihan
Custemers'logo Ditampi
ODM Wilujeng sumping
Panjang (cm): 15x11.5x2
Beurat (g) 50g
Bungkusan produk: KOTAK
Qty : 288 pcs
Beurat Kasar (kg): 15,5kg
Beurat bersih (kg) : 14,5kg
Ukuran karton (cm): 58x52x37
Waktos prosés: 1. Pikeun stock siap: 7 dinten saatos nampi bayaran.
2. Kanggo produk anu teu aya di saham: 25 ~ 40 dinten saatos nampi bayaran.
Waktos conto 3 dinten upami sampel di stock
3 dugi 15 dinten upami sampel diperyogikeun kanggo ngarobih

Kauntungan produk

Puterkeun Dasi & Sabuk Gantungan, Ngagaduhan 20 dasi atanapi sabuk, Cocog sareng sadayana rél pacilingan, Panangan Pakem Non-slip, Spins 360 °

Desain 360-derajat rotatable merenah pikeun nempatkeun sareng dicandak.

Desain anu bijaksana ngajawab masalah sareng langkung haneut sareng praktis.

Mangrupikeun bantosan anu saé pikeun ibu rumah tangga dina kahirupan sadidinten

Kalayan 20 cecekelan, anjeun tiasa ngagantung sababaraha dasi atanapi sabuk dina waktos anu sasarengan, ngajantenkeun ngatur pikaresepeun.

Kamar sareng baju bersih milik anjeun.

Desain hook: Tiasa dianggo dina papakéan atanapi tempat anu ngagantung, gampang sareng gancang ngagantungkeun hubungan anu beulit sareng sabuk.

Desain anti slip: panggunaan prosés desain anti slip, bakal langkung betah langkung dijamin, leres-leres mangrupikeun barang penting rumah tangga.

HS004--Tie-Belt-Rack

Perusahaan Kami

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didirikeun taun 2002, modal didaptarkeun 1 juta, mangrupikeun produsen sareng éksportir profesional anu aya hubunganana sareng desain, pamekaran sareng produksi peralatan rumah tangga. Lokasina di Ningbo City, Provinsi Zhejiang, Cina, urang gaduh aksés transportasi anu merenah pikeun sakabeh dunya.

Saatos 10 taun pamekaran kami parantos ngasilkeun kabeungharan pangalaman manufaktur sareng ngahususkeun dina ngical parabot dapur, gadget rumah tangga, aksésoris mobil, suplai manula sareng produk anu aya hubunganana

Kami bakal salawasna ngajalankeun manajemén kami kalayan integritas sareng ngeunah, janten inovatif-dipikiran sareng menangkeun saling kauntungan salaku tujuanana, dina iman anu saé pikeun nyayogikeun palanggan global kami kalayan kualitas luhur, produk berharga sareng layanan gancang-ngaréspon.

1

Naha milih urang

1

1. Dukungan téknis: Kami cab ngarobah ideu sareng konsep anjeun kana produk nyata.

2. Harga: Kami gaduh lini produksi urang sorangan, sareng tiasa nyayogikeun harga kalapa.

3. Kualitas luhur: Ti bahan baku dugi ka produksi akhir, ti pangiriman kana dokumén, unggal tepare ditinjau ku staf terlatih kami pikeun mastikeun pikeun satifikasi anjeun.

4. jasa OEM: Urang bakal ngatur produk dumasar kana sarat konsumén.

5. ON-time pangiriman: Kami bakal ngatur produksi rasional, pikeun mastikeun yén barang bakal disiapkeun ogé sakumaha dijadwalkeun.

6. Harga wajar, kualitas Eecellent & jasa Perhatosan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami